Husker du ...?

Tilbageblik

Her kan du få et tilbageblik på tidligere års udgaver af International Street Art Festival. Tag med os en tur ad "Memory Lane" og mød de dygtige internationale kunstnere, der har deltaget i Brande i årenes løb. Gense de mange flotte og unikke kunstværker. Husker du?

Street Art 2019

Brandes internationale Street Art-festival blev igen højdepunkternes festival. Festivalen blev indviet med et nyt prægtigt gavlmaleri, bemaling af en historisk port ved RemisenBrande og et 1000 m2 stort 3D-kunstværk.

Street Art 2018

"International Street Art Festival satte i 2018 endnu engang Brande by på den anden ende. I fantastisk sommervejr kunne gæsterne hygge sig og nyde de mange flotte kunstværker blive til.

Street Art 2017

Igen en festival med mange højdepunkter. Ikke mindst det nye tiltag med det store MEGA 3D-kunstværk på 270 m2 fascinerede de mange besøgende og borgerne i Brande.

Street Art 2016

Fabelagtige Street Art-kunstværker blev til i festivalens andet år. Ikke mindst det nye gavlmaleri - "Alice i Wonderland" - blev en publikumsmagnet af rang, og en ny åbningstradition var skabt.

Street Art 2015 - Premiere

Brande lægger gader og torv til Danmarks første og eneste internationale festival for gadekunst - International Street Art Festival 2015. Festivalen blev en bragende succes, som fik byen til at stå på den anden ende - i mange måneder efter.

International Street Art Festival, Brande
Arrangør: Lions Brande
Kontakt Lions Brande

Mogens Bentzen
Telefon: +45 4080 3757
info@streetart-denmark.com

Marketing & Kommunikation:
Jette Nielsen
Telefon: +45 2011 5454