Ny trompe l’oeil-gavl, et 1.000 m2 stort Street Art-værk og udsmykning af en historisk togport så dagens lys som optakt til årets Street Art-festival

“Musen” –  årets nye gavlmaleri
To af årets dygtige Street Art-kunstnere gik i ugen op til festivalen i gang med at varme op til den 5. udgave af Brandes internationale Street Art-festival. Det gjorde de ved i løbet af en lille uge at lade penslerne tale, og et fantastisk trompe l’oeil-maleri voksede bogstaveligt talt frem af gavlen på Storegade 5. Ruben Poncia og Carlosalberto GH – fra henholdsvis Holland og Mexico – er kunstnerne bag. Det fremragende resultat vakte begejstring hos de mange fremmødte til afsløringen i forbindelse med den officielle åbning af festivalen. Du kan følge gavlens forvandling i videoen nedenfor, eller kig forbi og se det med egne øjne.
Gavlen blev finansieret via Preben Hansens Legats Hæderspris 2018 på kr. 100.000, som Lions Brande modtog i oktober 2018 for deres uegennyttige indsats for turismen i Brande. Gavlen vil komme til at pryde Brande by mange år frem i tiden – til gavn for byens borgere og dens mange besøgende.

1000 m2 “Wild Life” i Brande
På bare fire dage lykkedes det fire kunstnere at skabe et ikke mindre end 1000 m2 stort spektakulært Street Art-kunstværk. Et imponerende værk som lod de besøgende få en forsmag på en safaritur i Brande, hvor Brande Å på smukkeste vis blev inddraget. Et sandt tilløbsstykke og en selfiespot helt ud over det sædvanlige.

Street Art på historisk togport ved RemisenBrande
Også en af de flotte gamle historiske togporte i RemisenBrande indgik i årets Street Art-festival i Brande. Værket blev udført af tyske Marion Ruthardt, som er en kendt kunstnerprofil i Brande. Resultatet pryder nu den smukt restaurerede remisebygning, og det er virkelig et besøg værd. Glæd jer til at se det flotte resultat.

5. International Street Art Festival i Brande

International Street Art Festival, Brande
Arrangør: Lions Brande
Kontakt Lions Brande

Mogens Bentzen
Telefon: +45 4080 3757
info@streetart-denmark.com

Marketing & Kommunikation:
Jette Nielsen
Telefon: +45 2011 5454