Ny trompe l’oeil-gavl og udsmykning af en historisk togport så dagens lys som optakt til årets Street Art-festival

To af årets dygtige Street Art-kunstnere gik i ugen op til Street Art-festivalen i gang med at varme op til den 5. udgave af Brandes internationale Street Art-festival. Det gjorde de ved i løbet af en lille uge at lade penslerne tale og et fantastisk trompe l’oeil-maleri voksede bogstaveligt talt frem af gavlen på Storegade 5. Ruben Poncia og Carlosalberto GH – fra henholdsvis Holland og Mexico – er kunstnerne bag. Det fremragende resultat vakte begejstring hos de mange fremmødte til afsløringen i forbindelse med den officielle åbning af festivalen. Du kan følge gavlens forvandling i videoen nedenfor, eller kig forbi og se det med egne øjne.
Gavlen blev finansieret via Preben Hansens Legats Hæderspris 2018 på kr. 100.000, som Lions Brande modtog i oktober 2018 for deres uegennyttige indsats for turismen i Brande. Gavlen vil komme til at pryde Brande by mange år frem i tiden – til gavn for byens borgere og dens mange besøgende.

Også en af de flotte gamle historiske togporte i RemisenBrande indgik i årets Street Art-festival i Brande. Værket blev udført af tyske Marion Ruthardt, som er en kendt kunstnerprofil i Brande. Resultatet pryder nu remisebygningen, og det er virkelig et besøg værd. Glæd jer til at se det flotte resultat.

5. International Street Art Festival i Brande