Ny trompe l’oeil-gavl, et 1.000 m2 stort Street Art-værk og udsmykning af en historisk togport så dagens lys som optakt til årets Street Art-festival

“Musen” –  årets nye gavlmaleri

To af årets dygtige Street Art-kunstnere gik i ugen op til festivalen i gang med at varme op til den 5. udgave af Brandes internationale Street Art-festival. Det gjorde de ved i løbet af en lille uge at lade penslerne tale, og et fantastisk trompe l’oeil-maleri voksede bogstaveligt talt frem af gavlen på Storegade 5. Ruben Poncia og Carlosalberto GH – fra henholdsvis Holland og Mexico – er kunstnerne bag. Det fremragende resultat vakte begejstring hos de mange fremmødte til afsløringen i forbindelse med den officielle åbning af festivalen. Du kan følge gavlens forvandling i videoen nedenfor, eller kig forbi og se det med egne øjne.

Preben Hansens Legats Hæderspris 2018
Gavlen blev finansieret via Preben Hansens Legats Hæderspris 2018 på kr. 100.000, som Lions Brande modtog i oktober 2018 for deres uegennyttige indsats for turismen i Brande. Gavlen kommer til at pryde Brande by mange år frem i tiden – til gavn for byens borgere og dens mange besøgende.

1000 m2 “Wild Life” i Brande

På bare fire dage lykkedes det fire kunstnere at skabe et ikke mindre end 1000 m2 stort spektakulært MEGA Street Art-kunstværk. Et imponerende værk som lod de besøgende få en forsmag på en safaritur i Brande, hvor Brande Å på smukkeste vis blev inddraget. Et sandt tilløbsstykke og et selfiespot helt ud over det sædvanlige.

Street Art-kunst på historisk togport ved RemisenBrande

Også en af de flotte gamle historiske togporte i RemisenBrande indgik i årets Street Art-festival i Brande. Værket blev udført af tyske Marion Ruthardt, som er en kendt kunstnerprofil i Brande. Resultatet pryder nu den smukt restaurerede remisebygning, og det er virkelig et besøg værd. Glæd jer til at se det flotte resultat.

5. International Street Art Festival i Brande

International Street Art Festival, Brande
Arrangør: Lions Brande
Kontakt Lions Brande

Mogens Bentzen
Telefon: +45 4080 3757
info@streetart-denmark.com

Marketing & Kommunikation:
Jette Nielsen
Telefon: +45 2011 5454